Svindeljegerne kommer med en ny runde episoder – sesong 2 starter innspilling i april 2018!

«Give me the gun – get the gun – når svindlerne trodde de kunne sette i gang uten frykt så kom vi ut på nytt – sesong 2»

Ja, kjære lesere, dere har spurt meg på mail, whatsapp, sms og her på Facebook. Dere har spurt i lang tid allerede og nå kan jeg endelig bekrefte. JA, det blir en sesong 2 av Svindeljegerne. Ja, min Svindeljeger makker Ole og jeg blir å finne på Tv3 med rykende ferske episoder til høsten også. Vi gleder oss begge som to små barn, og det vet jeg at teamet i Tv3 også gjør.

Det er nok bare norske svindlerne som ikke gleder seg.

Når vi nå lager en ny sesong så er min forventning at vi klarer å skape den samme spenningen, og intensiteten som jeg opplever at vi fikk til i sesong en. I tillegg så forventer jeg at vi nå kan dypdykke i enda flere av deres svindel-opplevelser og dermed forhåpentligvis også konfrontere enda flere svindlere. Det er nemlig jakten på svindlere som gjør at ung som gammel benker seg ned for å se på Svindeljegerne på Tv3 og Viafree. Det er den samme jakten som gjør at vi i Svindeljegerne gleder oss til en hver ny dag på jobbi for norske forbrukere. Det er dere vi konfronterer skurker for.

Om du spør meg om hvorfor den første runden av Svindeljegerne ble så godt likt av dere seere så tror jeg svaret ligger både i den nevnte jakten, og at vi har laget et ærlig og spennende produksjon som ikke står tilbake for noe som helst. Monster har som produksjonsselskap virkelig klart å lage et rask produksjon som har litt amerikanske vibber på norsk over seg. I tillegg har vi et fantastisk team som utgjør programmets redaksjon.

Det er derfor ingen grunn til å se for seg noe annet enn at Svindeljegerne sesong 2 blir enda litt bedre, raskere mer spennende og lærerik enn runde 1. Jeg skal i alle fall gjøre mitt, og det vil nok resten av teamet også.

Om du ikke skulle ha sett hele sesong 1 så kan du se denne på Viafree på nett. Mine favoritt episoder er 1,2 og 6. Nyt helgen godtfolk, og titt innom Viafree.

Har du tips til programmet? Tips oss her

Alt godt fra meg. God helg!

Stay safe godtfolk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Arild Kårhus Stokkeland

  Hei, Dere har vært i kontakt med meg angående prego International Group As og ltd.
  Det skjer saker der må og det er satt advokater fra investorer i England på saken. Ronald Eriksen og roy Jacobsen er i ledtog og har lurt oss alke gor 75 mill .og mer og har må ført alt av verdier over i det norske selskapet som han eier med familien sin, så står vi som eiere i Guernsey selskapet uten verdier og blir da bulket ut. Kriminelt.

  1. Grete M. Varsi

   Hei. Vi følger denne saken om Prego og er interessert i å høre hvor det går. Status i saken og om dette kommer opp i Svindeljegerne.

   1. Randi Hjeltstad

    Hei! Vi er også interessert i å se svindeljegerne følge etter svindleren Ronald Eriksen og familien hans. Spesielt sønnen Martin Halvorsen og datteren Ane Halvorsen. De har levd over evne i mange år og brukt mange titalls millioner fra våre investorpenger på overforbruk.

 2. Jeg er blant mange som har blitt svindlet leilighet og eiendom samt bank kontoer