Perler på en snor

«Når tempoet er høyt så glemmer jeg lettere den indre ensomheten»

Kjære leser, midt mellom alle slags travelheter  kom jeg til å tenke på dere, og plutselig så sitter jeg her og skriver blogg en tidlig søndag morgen over en kaffe på Albert. La meg gi dere en oppdatering på livet. Nå er nemlig høydepunktene nærmest som perler på en snor.

De siste dagene har fremgangen i den nye Svindeljegerne-sesongen til Tv3 (den andre i rekken) virkelig skutt fart og jeg skal ærlig innrømme at det er ganske så spennende å være tilbake til å konfrontere svindlere som lurer nordmenn. På Svindlerjakt-fronten sparker livet virkelig bra om dagen og det nærmest fryder meg at teamet som jobber med produksjonen er nærmest som en familie. For meg er de i alle fall det. Monster-familien min!

På privaten der fløy jeg fredag sist hjem til Maxi etter å ha holdt to foredrag i København og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gledet meg noe helt sinnsykt til denne helgen. Det er noe helt spesielt med den far & sønn kontakten som gir så utrolig mye glede og energi. Denne helgen visste jeg at at lille og jeg skulle i bursdag og så skulle vi jo selvfølgelig også bade litt og snakke om livet. Når vi har disse pappa-helgene våre så forsøker vi alltid å finne på noe hyggelig, og det skal ikke skyves under en stol at det å finne på noe gøy med den lille, men store superhelten er virkelig amazing. Vi koser oss virkelig sammen vi to. Jeg innser nå at han er i en «mamma-periode» der kveldene fort kan bli tårevåte fordi han savner moren ved leggetid. Da er det det viktig å huske for både liten og stor at mamma-savnet er borte så snart morgenen er der igjen. Med morgen kommer nemlig alle de morsomme aktivitetene som vi gutta gjør sammen, og vips er vi tilbake i toppform.

Om jeg ellers skal oppsummere denne uken så har jeg rukket å konfrontere den første svindleren i sesong to av Svindeljegerne. Jeg har gjort en reklame-jobb for Interoptik som kommer i både film og bilder samt holdt et par foredrag. På toppen kommer alle de vanlige oppgavene på RIG, som inkluderer både ID-svindlere og annen trøbbel, men viktigst av alt for uken er det egentlig at det høye tempoet har gjort sitt til at den tomheten og ensomheten som vanligvis kommer når jeg går fra full fart og høyt tempo til roligere tider har vært fullstendig borte. Riktignok vet jeg at den kommer så snart jeg roer ned litt, men inntil videre skyver jeg på den ved å gi full gass, og her og nå så er det full gass som gjelder. 

Når jeg skriver om ensomhet så tenker mange at det handler om at jeg ikke har venner eller bra folk rundt meg, men jeg er omgitt av mennesker hele døgnet. Jeg er heldig som har så mye bra folk rundt meg, og ensomheten er like mye til stede når jeg er med dem som når jeg er alene. Den indre ensomheten den skyldes nok mer en følelse som har fulgt meg hele livet, og den blir bare borte i korte øyeblikk. Gjerne i korte øyeblikk som deles med mennesker som jeg jeg «bånder» på et unikt sett med. Slike mennesker er sjeldent, og i perioder der slike bånd brytes, så kan den indre ensomheten ta mer plass enn vanlig. Den kan bli ganske så kvelende. Slik er det bare, men som et dynamisk menneske så takler man alt. Ikke minst om man tenker på følgende sett; «Tenk på den tiden i livet ditt da du drømte om det du har nå». Jeg innser at jeg på mange områder har vært veldig heldig.

Spesielt på jobb og prosjekter har jeg vært flink om jeg skal dele litt selvskryt, og mine to ord for året 2018 er uten tvil privilegium og harmoni. Et jeg har i livet og et jeg streber etter! Jeg ønsker meg en harmonisk familie som alltid er der for hverandre. Jeg tror det kalles Blenda familien, men inntil videre er det Maxi og jeg som gjelder. Vi gir gass vi to og nyter på veien. Så vil vi nok sikkert bli flere i Team-Kleiven når tiden er rett. Et eventuelt nytt lag-medlem må jo velge både lille Maxi og meg. Vi er en pakke vi 2!

Inntil videre nyter vi guttetid på Brygga med gode venner og god stemning, og når vi først snakker om privilegium;

Denne er jeg virkelig stolt av. Fra gårsdagens Finansavisen.

God helg fine følgere – ta vare på hverandre. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 kommentarer

 1. Synes du det er svindel når bloggere bevisst eller ikke, ikke merker innleggene sine med reklame/ annonse ?

  1. Kjell-Ola Kleiven Jr

   Hei Anne, det er klart ting skal merkes om du får betalt eller mottar godtgjørelse. For egen del har jeg gjort to sponsede innlegg der godtgjørelse er mottatt i 2018. De er begge merket, og begge er for Interoptik. Hvordan andre løser dette er deres sak. Svindel er neppe riktig ord for eventuelt brudd på reglene men det er liten tvil om at innlegg mot godtgjørelse skal merkes.

   Så må man huske at det er de sponsede innleggene som gjør at vi som lesere kan lese en blogg gratis. Alternativet ville det måtte koste en femtilapp eller noe hver gang man titter innom, og da hadde nok alle landets blogger forsvunnet.

   For min blogg er det de to blogginnleggene for Interoptik som gjør at bloggen dekker sin egne kostnader. Alt godt fra meg

   Ha en utmerket søndag. Stay safe!

 2. Her er jeg litt uenig med deg, Skal ikke alle innlegg hvor du har på deg briller fra Interoptik merkes ? Du har helt rett i at så og si alle bloggere hadde blitt borte hvis man som leser skulle betale for å gå inn. Jeg leser blogger som et tidsfordriv når jeg ikke har noe annet å gjøre.

  Av uvitenhet, kan jeg spørre hva slags kostnader du har med bloggen, siden du arbeider fullt ved siden av ?