Det viktigste i livet

«Pappatid og eventyr på den lilles premisser»

Kjære leser, denne uken er Svindeljegerne i gang igjen med innspilling av det som i løpet av høsten blir førsteklasses TV underholdning, men før jeg hopper til ukens begivenheter vil jeg dele hva kapittel  3 i årets sommerferie ble brukt til.  Det handler om å være pappa. Rett og slett min viktigste arbeidsoppgave, og største glede i livet. 

Etter å ha tilbrakt en ukes tid i Positano og på vakre Capri ved Amalfikysten gikk turen hjem til Norge, og en kort visitt i Oslo for å hente Jr. Planen var nemlig å returnere til Casa Tranquilo og huset vårt under Sydensolen, og der solen alltid skinner finner lille men store Maximilian og jeg alltid både roen og gleden ved å være far og sønn på tur. Vi finner vår lille boble av hygge, og det langt borte fra stress og hverdagsmas.

Ved ankomst til sydenhuset vårt var Maxi og jeg klare på flere ting. Først av alt så var vi klare på at vi skulle bruke de første dagene til å bade og leke i sjøen. I tillegg var vi klare på at tivoli, og dyreparken sto høyt på agendaen, og vil snakket litt om å spille tennis, og det å seile. Det er rart med det det, men mye av de tingene som jeg selv har satt pris på opp gjennom årene er ting som jeg nå ønsker å dele med den unge håpefulle.

Når dagene gikk mot kveld var vi enige om at tiden skulle tilbringes i Casa Tranquilo som for året var både pusset opp, og satt i stand for litt ekstra hygge hjemme.

Noen bilder fra den siste delen av sommerferien får dere her. Så vil jeg i dagene fremover samle tankene litt før jeg oppdaterer bloggen med det siste innen svindel, bedrag og litt livsstil. 

Nasjonen har nemlig gått videre mens vi alle har kunnet nyte sommeren og da passer det jo med noen innlegg om verden og dens tilstand etter ferien. Det kommer så snart jeg har gjort unna noen dager med Svindeljegerne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *