Slik markerer jeg 41-årsdagen min i dag

Slik markerer jeg 41-årsdagen min i dag

Kjære leser! I dag fyller jeg 41, og da passer det jo å starte dagen med en bedre frokost på Albert etterfulgt av en svindelprat på Radio Norge. Jeg er gjest der med makker Ole fra 09.00.

Om radioen går som den skal så fortsetter jeg dagen med litt risikoanalyse jobb på RIG, før det smeller igjen på Svindeljegerne innspilling, og deretter blir et bursdagshelg. Med bursdagshelg i vente kunne jeg sikkert både hatt fest, og og mye moro planlagt av det sosiale-slaget, men jeg har bestemt meg for å stikke av. Jeg har bestemt meg for å rømme  byen og landet om du vil og det handler om en enkel ting. Det handler om at jeg trenger å nullstille hodet mitt, og etter all over-sosialisert jobbing så er den beste måten å gjøre det på å tilbringe helgen i en eller annen hotellseng med intet annen fore enn alene tid. Det handler også om at jeg egentlig hadde et ganske klart ønske for disse dagene, men når det dessverre ikke blir slik så tar man det nest beste. Alenetid i en eller annen by, og da er det enkle trikset som følger.
Jeg tenker reise til Gardermoen uten billett så tar jeg bare det flyet som først går. Eneste forutsetning er at flyturen ikke tar mer enn et par timer, og at jeg kan være tilbake i Oslo søndag kveld. Alt annet er opp til tavla på Gardermoen, så vil tiden vise hvor skjebnen sender meg.
God helg godtfolk – stay safe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Spennende måte å gjøre det på, hvorfor ikke, man lever en gang 😊 Har nettopp begynt å lese litt her inne, og må si du skriver mye klokt og inspirerende. Du får antagelig andre til å tørre litt mer også 👍🏻 Gratulerer med overstått 🙂