En uforskammet og rampete dose perfeksjonisme

REKLAME

«Gjennomført, storslått & imponerende men likefullt innbydende, koselig og varmt»

Kjære leser, tidligere i år tok jeg turen til det som Moxy-sjef Ellen Arnstad på godt norsk kaller for sitt univers, og der Hellerudsletta møter Norges første Marriot-hotell der finner du også noe ganske så unikt. Ikke det at jeg hadde forventet noe annet når Ellen, og Moxy/Marriot inviterer til visning, men det krever litt å gjøre en bortskjemt hotell, og konferanse mann til lags. La oss gå til essensen!

På Moxy der fant jeg det meste, og det meste er gjort på et smakfullt sett. Det meste er også så stort at det minner om alt annet enn Norge, og en detalj som at de klarer 4000 til middag på en og samme gang. Det i seg selv sier alt.

For min del var imidlertid det mest imponerende at stedet på tross av størrelsen fremstår som kompakt og hjemmekoselig. Det egner seg faktisk like godt til å lansere en bok som til å gjøre et stort boksestevne, eller motorshow. Det egner seg like godt til det store som det lille, og det finnes alltid et nytt hjørne bak et hjørne. Eller en krok bak en krok.

Min tur til Moxy og X Meeting Point gav dermed like mye ideer, og motivasjon for gjennomføring av seminarer for analyseselskapet mitt Risk Information Group, som det gjør for min kommende boklansering. Den så jeg ikke komme, men jeg skal ha vise dere hva jeg mener.

For å illustrere har jeg fått laget en video fra min dag på Moxy. Dere får den under.

Så hører det også med til historien at jeg er stolt over å ha blitt ambassadør for Moxy. Et sted jeg garantert vil bruke mye fremover.

Opplev mulighetene du også her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *