Nå var det nok!

I dag postet jeg følgende innlegg på en anonym chatte-gruppe på Kvinneguiden som ofte tar seg den friheten å tildele meg både kjæreste og uvenner. Nå var det nok! Her er hva jeg skrev til rykte-sprederne:

Hei, Kjell-Ola Kleiven her, om det er noe dere lurer på så er dere velkommen til å spørre meg direkte. For eksempel på Instagram, eller blogg.  Jeg forøker svare på stort sett alt jeg blir spurt om der så lenge det ikke er innenfor privatlivets meste private områder. Jeg har også en sønn å tenke på som far, og han fortjener ikke å lese dritt om faren sin basert på rykter og usanheter. Spør meg! Det er også et mye enklere, og bedre  sett å tilegne seg kunnskap enn å spre rykter, og usanne ting på nett. Det er lov å ha meninger om bloggen min, Svindeljegerne eller privatlivet mitt men det blir for drøyt om venner skal sende meg link til kvinneguiden hver gang det står noe som er helt hinsides. Før nå har jeg ikke sett meg nødt til å svare.

Jeg er en mann på førti pluss og tar ikke så mye av det som skrives om mitt privatliv på alvor. Det er jo en slags Tuppen og Lillemor lek uten at noen egentlig har snakket med den eneste som egentlig vet (meg), men for all del spør meg gjerne før dere tildeler meg kjæreste,eller uvenner…..

Alt godt fra meg.

Mvh Kjell-Ola Kleiven

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *