«Du trenger vel ikke gå på TV for å få deg kjæreste»

«Du trenger vel ikke gå på TV for å få deg kjæreste»
Jeg forklarer i dag noe som flere av dere har spurt om

Kjære leser, i dette sekund har du kanskje fått med deg at jeg har bestemt meg for å delta i Tv2 programmet «Kjendis søker kjæreste», og da har jeg behov for å forklare hvorfor jeg tok valget som gjør at jeg nå blir å se i TV 2 programmet neste vår. Først av alt så gjorde det ting mye enklere at jeg kjente teamet bak programmet på Monster litt fra før, og når sant skal sies så kom den første henvendelsen om å delta allerede da vi gjorde Svindeljegerne tidligere i år. Spørsmålet kom på en kjøretur under svindlerjakt, og der og da så husker jeg at jeg holdt på å kjøre av veien. Grunnen; Da spørsmålet først kom opp så kjente jeg at dette var langt utenfor komfortsonen og timingen var ikke riktig, men etter å ha latt det synke litt så innser jeg at det å delta kan være ganske så riktig. Jeg er jo singel tross alt, og jeg har virkelig lyst til å finne en bra jente å dele livet med. I tillegg så ser jeg jo at jeg da jeg bestemte meg ikke kjente noen som slo meg som den fremtidige fru Kleiven, og der jeg ved siste forsøk trodde at jeg hadde funnet rett så viste det seg å være veldig feil. Vi var rett og slett ulike steder i livet. Vi ville, og følte ulike ting.

Tilbake til programmet.

Alt er jo som kjent mer gøy om man er to som deler motgang, og medgang i livet, og jeg har jo tross alt skapt mitt eget drømme-liv de siste årene. Alt som mangler er en jente som har de samme mål, verdier, og ønsker i livet som jeg selv har. Alt som mangler er en jente som er genuin, ekte, aktiv, og er ferdig med party og «se og bli sett liv». For meg er nemlig det å finne tilbake til ekte, harmoniske og rolige omgivelser en forutsetning for å kunne takle en hektisk hverdag, og i det racet som kalles hverdagen så er det ingenting som er bedre enn å hente krefter, eller skape trygge og fine rammer sammen med noen. Noen som også ser at det at jeg er pappa til en sønn vil gi en glede og en merverdi også i deres liv. Noen som ønsker å ta del i pappa-helger, men som også ser verdien av å kunne reise eller skape hverdags-eventyr de helgene når jeg ikke har junior. Livet skal jo være en opplevelse, og opplevelser er mer gøy når man er to.

Så hvorfor «Kjendis søker kjæreste?»

Først av alt så får jeg muligheten til å treffe folk som jeg aldri ville truffet ellers. Jeg får en mulighet til å utvide horisonten, og kanskje kan det jo hende at man treffer noen som varer livet ut. Hvem vet? Deretter så innser jeg jeg at det er utenfor komfortsonen at man finner vekst, og dette er så langt ut som det er mulig å komme. En slags galskap med en tvist som passer meg der hvor jeg er i livet nå.
«Jeg har ikke kommet dit hvor jeg er i livet ved å gå de veiene som folk flest går»
I tillegg så er jeg i trygge hender med Monster som jeg kjenner godt fra Svindeljegerne, og det at konseptet går på TV gjør jo også sitt til at de jentene som stiller virkelig vil. Det er trolig en minst like stor frykt for dem som for meg å skulle stille opp i programmet, så det sier mye at de faktisk stiller for å bli kjent med meg. Det vil i tillegg være en fordel når omverden begynner i rive og slite i en relasjon, og det vil alltid komme når man er profilert.
Med det sagt så vet jeg at valget er annerledes, og at det sikkert vil komme både tyn, og andre reaksjoner men for meg var det riktig der og da. Det var riktig fordi det i all sin annerledeshet har en nerve av spenning rundt seg, og i den spenningen så kan det jo være at fremtiden ligger. Hvem vet!
Her kan dere se min video for «Kjendis søker kjæreste» hos TV2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Gry Kraby-Svendsen

    Håper du finner din livsledsager, drømmedame, soulmate og ei som kan bære deg på gullstol og du tilbake så klart. Jeg leste ditt første innlegg for noen år siden om å ikke drikke på fest og at du dro hjem når alle ble fulle 😂🙌 Måten du skrev på traff meg og det virker som at du er en mann med mye omløp og i tillegg er du pen å se på. Sjelden vare. Jeg har ingen planer om å kjempe for kjærligheten offentlig så skulle det gå skeis, må du gjerne ringe meg 😂 Lykke til!
    Klem fra ei som tror på den store kjærligheten