Et nederlag i dag kan være seier i morgen

Aldri alene så lenge jeg har dere!

Kjære leser, i skrivende stund sitter jeg og tenker på deg. Grunnen er ganske enkelt at så mye av hverdagen min de siste årene har handlet om nettopp deg som følger meg i det daglige, og enten det handler om blogg, svindlerjakt eller andre sider av livet så er du en stor del av det hele. Det har nærmest blitt som om den daglige kontakten med deg er en innarbeidet form for kommunikasjon, som gjør dagene mine litt mer fargerike, og spennende. Kontakten med deg gir meg ekstra mot når jeg trenger det, gode oppmuntringer underveis og ris når det fortjenes. Det i seg selv er en enorm verdi. Når kalenderen nå viser at det nærmer seg jul, så vil dagene endre litt karakter for min del, og igjen er du med på reisen. Jeg skal nemlig jobbe litt mer med bloggen fremover, samt kombinere det å skrive mer her igjen med å jobbe med bokmanuset mitt som begynner å ta form

Bokmanuset har måttet lide som følge av at Svindeljegerne sesongen ble mye lengre i innspillingstid enn ventet, men nå har tiden kommet og det har også tiden for å jobbe enda litt hardere med å gi risiko-analysehuset RIG et godt fotfeste i flere nye land. På toppen kommer innspilling av «Kjendis søker kjæreste» med Tv2/Monster, og endel foredrag som går kveldstid fremover. Sagt med andre ord så er jeg ikke arbeidsledig selv om Svindeljegerne sesongen på Tv3 er over. Jeg får mer tid til å dyrke mer av mine interesseområder og jeg er så glad og lykkelig for at reisen kan fortsette.
Denne reisen som vi er på sammen den har så mye spennende ved seg, og om det er en ting jeg egentlig vil si med dette innlegget så er det at livet handler om å følge, og fylle egne dager, og drømmer med innhold. Det handler om å sette seil mot det ukjente og gjøre det vel vitende om at livet er et eventyr med en start og en slutt. Det som skjer mellom disse låste faktorene som kalles fødsel og død kan vi i stor grad bestemme selv, men det gjelder å ta kontrollen selv for plutselig er reisen over, og da kan du ha glemt hvor du egentlig skulle.
Nei godtfolk! Jeg kan med sikkerhet si at livet med alle sine krumspring er en fantastisk greie, og hvor gang jeg tror at jeg har knekt koden så kommer en ny tvist som jeg ikke så  komme. Der hodet mitt er mentalt nå om dagen der hadde jeg ikke forutsetninger for å være for så lite som noen få uker siden.
Sagt med andre ord; Lev og følg hjertet og hjernen din. Selv om du lider nederlag i dag så kan du vinne i morgen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *