Skurkefjes-triks og klassereisen jeg bomma på

Kjære leser, denne mandagen er helt spesiell, og det skyldes at jeg fra og med i dag kan skryte av noe. La meg dele det dere i god Hollywood-stil. Jeg startet på bunnen, og jeg er fortsatt der. På Bunnen altså. Sagt med andre ord så har jeg ifølge en kritisk leser mislyktes fullstendig når jeg ikke har tatt klassereisen helt ut og, forlatt byen jeg ble født i. Ikke har jeg forlatt røttene mine en gang med både mamma og pappa innenfor de samme bygrensene og en søster som kun bor en busstur unna. Nei, godtfolk når jeg nå har fått tømt meg over frustrasjonen som fulgte mailen som brukte ordet «klassereise» så kan vi heller bruke tid på ting som betyr noe. (Jeg var ikke en gang klar over at jeg var på en klassereise. Hadde jeg visst det så skulle jeg ha pyntet meg mer.)

La oss hoppe til noe viktig;

Tidligere i dag fikk jeg en god innføring i bruk av muldyr for hvitvasking og «bort-gjemming» av kriminelt utbytte her til lands, og da slo det meg at dette var noe som dere burde høre litt om. Trenden er nemlig at stadig flere nordmenn først blir svindlet for deretter å ende opp som muldyr for bandittene som først lurte dem, og grunnen er ganske enkel; Det handler nemlig om frykt for represalier, og frykt for at omverden skal få vite både det ene og det andre om personen som ender opp som muldyr. Personen er gjerne når muldyr statusen følger blir gjeldende så psykisk og fysisk nedbrutt at den ikke tenker klart, og det er her at jeg vil skrive noen ord til dere. Det finnes ikke kriminelle nettverk som kommer til Norge, og tar livet av dere eller familien deres om de ikke får bruke nettopp din konto som transitt-stasjon. Ikke finnes det kriminelle nettverk som anmelder deg hos norsk Politi for terror-finansiering etter at de har lurt deg heller. De har jo tross alt nettopp svindlet deg!!!! Sannheten er at disse nettverkene bruker din frykt for både juling og Politiet til å lure deg nok en gang og da mener jeg etter at de først tok pengene dine. Sagt med andre ord; Du skal ikke låne bort kontoen din til noen som helst!

Når vi først er inne på jobb så hadde jeg også lyst til å nevne at vi nå er inne i høysesongen for svindel, og noe av det som slår hardest disse dagene er såkalt «Black Friday-svindel». Slike svindel-kampanjer sendes ut på mail og utgir seg for å gi deg enorme fordeler, eller varer til gi-bort priser i beste «Black Friday stil» i bytte mot at du klinker til nå. Ulempen er bare at om du gjør det, så får du aldri varen du bestiller, og kort-detaljene dine som du skulle betale med de havner ikke bare i lomma på kyniske banditter. De havner i lomma på kyniske banditter som raskt snur seg rundt, og handler på nett i butikker som selger virkelige varer. Deretter blir du gjerne ID-svindlet.

Om du nå blir både gråhåret og bekymret etter å ha lest teksten over så skal du huske at det gode i mennesket fortsatt eksisterer, og det fikk jeg bevisst midt mellom muldyr analyse, og en samtale med en partner på terror-finansieringsanalyse i dag. Da fikk jeg nemlig overlevert en rose på kontoret i følge med et kort som beviste en gang for alle at det gode i mennesket fortsatt finnes.

Ta vare på hverandre godtfolk. Nå skal jeg ut på «The Well spa», og hente krefter til en ny dag i tjeneste for kampen mot tjuvradder og andre lurendreiere.

Stay safe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Ilona kerekes

    Hei jeg leste ditt artikler ja finne gode mennesker. men som i dag mange slite av økonomiske problemer og har mange land som slite med politik makt og folk mere fattiggere .. problem er Civilization bli mere dårligere grunn av våres gjenialt elektronisk gir mere og mere at de klokke fattigge mennesker finner ut hvordan skal knekke koden at for mulighet og fortake penge .. politisk folk denne nye teknologien må tenke på nå alt er elektronisk og mere mulig de fattige mennesker at prøver knekke koden men egentlig de er gjeni klokk bare de er for ikke jobb fordi nå alt er maskin robot jobber og mere og mere bli folk uten jobb minre lønn …de som styre verdens bank penge de er rikere og rikere de er lager problemer at gode folk forsvinner de oppe som sitter de aldri vært fattig og de er glade at folk bli uklokke grunn av da bli mere kan styre hjernevasket dem ..så mange ting som viser at når jeg jobber ikke betale nokk lønn som jeg kan overleve..da de begynner som svindler .. det teknologia gir mere mulig at fortake penge og over leve..selvfølgelig prøve de alle ting at for mere og mere penge.. jeg selv også gikk gjennom en svindler saken og jeg som snill domt naiv sendte penge mye .bli lit lei meg og bli jeg fattige og han bli rikere minne penge som sendt ..men sonn er dette vi snart kan ikke stole på noe bedre liv vært når teknolog ikke vært vi lekte hverandre vi hjelpet hverandre før vært open til alle naboene vi mere vart værmere snillere .jeg vet denne gammelt tiden mere ner mere vært menneske ..per i dag alle stenge dør du kan ikke hilse barn selom barn hilse men foreldrene adværse ikke gjøre dette ..så vi våkse mennesker må forandre at nytt generasjoner bli ikke svindler bandita myrde også videre og opp til skolen som skal lære mere som hverandre ikke mobbe ..kan mange ting forklare men syns er ikke så mye hjelpe ..jeg forstår din mening og dinne forklaring og håper at folk blir mere koselig hverandre ..takk for hørt meg flott jobb du gjøre inspire folk og hjelpe takk