19 ting jeg virkelig ønsker meg for 2019

19 ting jeg ønsker meg for 2019

Kjære leser, vel overstått jul og nyttårsfeiring til deg! Jeg har hatt fantastiske dager under solen på Gran Canaria, og brukt tiden som jeg gjør best der nede. Enten ute på tur, eventyr, eller med vann under føttene på brett. Det er noe med hvor utrolig aktiv jeg klarer å være på Kanariholmen når ikke været stopper meg som det så ofte gjør jeg hjemme. Ja, jeg innrømmer det gjerne jeg blir lett litt værsyk her hjemme. I tillegg er jeg så utrolig dårlig på kulde og det å fryse, så mitt nyttårsforsett er rett og slett å bli flinkere til å gjøre alle de tingene som jeg gjør på «øya» her til lands. Det vil si uten å la meg stoppe av regn, frost, sludd, grå skyer, is, snø, hagl, og pissregn. Jeg har en drøm om å padle kajakk i Lofoten, rafte i norske elver, surfe bølger på vestlandet, og klatre i fjell som eies av troll og andre nordiske skapninger. Nei, det er mitt nyttårsforsett godtfolk å bli mer aktiv ute i det fri her hjemme. Selv om det både snør oppover og regner sidelengs.

 Når det gjelder jul, og nyttår som var så «feiret» jeg som alltid julen alene under Kanarisolen, og selv om jeg var invitert hjem til to ulike kompiser, og deres familier så valgte jeg i år julaften alene med «Game of Thrones» i senga. Det er noe med julen som gjør at den høytiden alltid gjør litt vondt, men så er det jo også noe med at jeg ikke hadde vært den jeg er om jeg ikke hadde hatt noen arr, og sånn. Det er gammel dritt som gjør at både jul og nyttår for meg er noe jeg aller helst rømmer fra, og med årets jul markert alene med «Game of Thrones», og kinamat så ble nyttår mye mer sosial og hyggelig. Nyttår markerte jeg med å gå en lang topptur i fjellet med den nye kjæresten. Verdens vakreste Thao. En tur som endte etter mørkets frembrudd med hodelykt på ned en bratt fjellside. Det var en opplevelse i seg selv. Om noen lurer på hva jeg gjorde da klokken slo tolv så satt jeg i en bil på jakt etter McDonalds for både min flotte kjæreste Thao, og jeg ville ha en enkel nyttårsaften. Vi ville avslutte året ute i naturen, og det ønsket fikk vi oppfylt. Bildene fra turen sier også alt, og de gir meg en god påminnelse om hva som egentlig er viktig i livet.
Når året nå skriker 2019 så vil jeg avslutte dette innlegget med 19 ting jeg ønsker meg for 2019.
Her er mine topp ønsker for året!
 1. Mer tid til å gjøre de tingene som egentlig betyr noe. Jeg snakker om mer tid til kjæresten, venner, og familie, og mindre tid på forpliktelser som ikke gir glede.
 2. Mer bevissthet blant folk flest når det kommer til problemet som havplast, og forsøpling av verdenshavene utgjør.
 3. Mindre tid på mobilen, og mer tid ute i naturen for min egen del.
 4. Mer oppmerksomhet rundt dyrevelferd, og viktigheten av å ta vare på alt som kan krype av gå av dyreliv i Norge. #Media
 5. Super-evner som gjør at jeg i større grad klarer å ta pauser fra sosiale-medier.
 6. En smidig og turbo-rask lansering av nasjonalt ID-kort i Norge. Nordmenn fortjener et godt nasjonalt ID-kort som kan bidra til enklere legitimering og mindre ID-svindel.
 7. En styrking av ID-kontrollen på Posten i Norge. Dagens løsning eksempelvis for PUM er en spøk. #Hjelp
 8. Innføring av felles «skolelunsj» på norske skoler. Fordi barna fortjener det.
 9. Mer bevissthet rundt flysikkerhet på norske flyplasser. Du skal fortsatt ikke kunne reise som Tore Terrorist.
 10. Muligheten til å ta «stikkavfanten», og besøke et par nye steder mellom slagene. Jeg har Vietnam, Bali og Singapore på blokka.
 11. Se fotball i Madrid, og feire Tottenham gull i England. Las Palmas opprykk i Spania hadde også vært fantastisk.
 12. Et godt treningsår på gymmet, på brett og i naturen uten skader.
 13. Fortsatt god helse.
 14. Et år uten politiker-skandaler i Norge. Vi tåler ikke mer politikerforakt her til lands.
 15. Mer bevissthet rundt viktigheten av kontanter. Kontanter er det eneste betalingsmidlet som ikke gjør deg avhengig av banken, eller digitale plattformer som i praksis eier deg.
 16. Mindre jantelov, og mer evne til å glede seg over andres suksess i Norge.
 17. Innføring av konsekvenser som harmonerer med ugjerningen for de som driver med netthets.
 18. Et år uten «hatmail» fra folk som av ulike grunner misliker meg eller andre. Rart hvordan man kan hate noen man ikke kjenner
 19. Mer ressurser til Svindelarbeid i norsk politi. Vi kan ikke leve med at svindlere så sjelden forfølges av politiet. Landegrenser bør ikke være en show-stopper når skurken er kjent.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *