Rydder opp på alle fronter – bokstavlig talt

Lopper i blodet?

Hva gjør man en fredagskveld når helgepappa-rollen sklir over i ren fritid, men loppene fortsatt hopper i blodet? Vel, mitt svar på det hele ble denne helgen en igangsetting av total opprydning på alle områder i livet, og nå tenkte jeg dele hva det innebærer. Det ble nemlig en energisk øvelse, og sikkert en slik som vi alle har godt av i blant. Den første jeg gjorde denne helgen var å se på alle boder, skap, balkonger, og rom som var stappet til randen med ting. For alle disse tingene ble svaret Finn.no, og tro det eller ei, men selv gamle senge-madrasser var borte i løpet av et par timer. Ett par kommoder forsvant ut søndagen, og et par barkrakker i hvitt skinn ligger fortsatt og venter på nye eier. En håndfull søppelsekker fant også veien til ulike gjenvinningsstasjoner, og leiligheten den er nesten som ny.

Etter å ha snudd alt av gammelt innbo på hodet så fant jeg ut at jeg skulle gå løs på klær, sko, og annet som fyller skap og kott. Jeg lastet ned Tise, og begynte opplasting av noen av de klærne som jeg sjelden bruker. Kjøper folk brukte klær på nett? Gjør gutter og menn det? Vel, jeg kan i alle fall konstantere at jeg nå er innehaver av mitt eget loppemarked og klær fra både Svindeljegerne, reklamekampanjer, og annet gøy de siste årene har begynt å forsvinne ut døren på Aker Brygge. Det samme har endel annet også som jeg sikkert hadde kjørt på dynga om det ikke var for at jeg de siste årene har blitt så mye mer bevisst på gjenbruk, og gjenvinning. Om selg havplast kan bli til klær som folk vil gå med så burde jo endel av mine ting også kunne brukes. Når sant skal sies så er det jo ikke noe galt med tingene. Det handler bare om at man i en verden full av eventyr, opplevelser og annet samler så mye på veien at man ikke bruker en brøkdel av det man har, og da kommer en sjau som denne helgen godt med.

Når vi nå sitter med søndagslunsjen på bordet, og nytt mot i blikket så har jeg også besluttet å gjøre en greie til. Jeg har besluttet å leie ut huset mitt på Sydenøya Gran Canaria deler av året, og dermed gi andre gleden av å nyte den plassen som jeg selv skatter. Det handler jo om noe så enkelt som at jeg selv kun er der sporadisk i løpet av året, og selv om jeg hele tiden går med tanken om å være der mer så kommer alltid gjøremålene i Norge så tett at det å ta stikkavfanten skjer langt sjeldnere enn jeg egentlig skulle ønske.

Med det sagt, og med pappas ryddemani har Jr, også satt i gang og da han tidligere i dag løftet opp et par leker som han ville gi bort med begrunnelsen at han var for stor gutt til å ha sånt, og at noen andre heller kunne få det så var vel helgens tema en sluttet sirkel. Ønsker dere alle en ryddig søndag, og givende ukestart.

Stort smil fra to glade gutter – etter en hektisk rydde-helg så er vi nå godt i gang med lunsj på favoritt-bistroen. Derfra kan jeg love at det blir en god runde Playstation og eventyrlesning før søndag blir til mandag

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *