Svarthvitt for 2019

Svarthvitt for 2019
«Det blir mye svart, og hvitt i Norge mens Spania får en mer sandfarget 2019″

Kjære leser, så sitter man her da. Det er lørdag kveld og jeg sitter benket ned ved stuebordet og skriver til deg mens jeg styrer med oppussingsprosjektene mine i Oslo, og på Gran Canaria. Mens Oslo-leiligheten på Aker Brygge er i ferd med å komme ordentlig på plass, så koser jeg mer stadig mer med å planlegge forandringene jeg vil gjøre med huset mitt «Casa Tranquilo» i Arguineguin på sydenøya Gran Canaria. Det er liksom noe med å skape et hjem som gir både fred og ro i kropp, og sjel samtidig som hjemmet skal kunne være en praktisk base enten det er snakk om ferie, eller hverdag og da har det seg slik at jeg finner glede i å sitte som i kveld å planlegge forandringer, og endringer. For meg er dette nærmest som terapi. At sønnen Maxi, og nå også kjæresten Thao gleder seg over forandringene som skjer underveis gir meg en slags ekstra glede.

Det å sitte slik som jeg gjør i kveld har stadig oftere blitt en slags avkobling for meg i helgene. Enten jeg har pappahelg med Maxi, eller alenekveld mens kjæresten min Thao jobber kveld på restauranten sin Nodee Sky. Jeg kan sitte i timesvis og la meg inspirere av bilder på pinterest, eller av løsninger som jeg i løpet av arbeidsuken har plukket opp på hoteller, eller restauranter. Smarte løsninger! Trygge løsninger! Så er jeg jo som risiko og sikkerhetsmann også etterhvert oppmerksom på all slags teknologi som kan gjøre både hjem, og hytte tryggere enn tryggest, og slik har det seg at jeg stadig finner nye teknologi-produkter som testes både i Norge og i Spania.
I tillegg til alt av smarte og trygge løsninger for mine nærmeste og meg, så har jeg alltid hatt en forkjærlighet for design, og der jeg brukte hele oppveksten som utskremt barnearbeider, og kundebehandler  i morfars møbelbutikk, så må noe ha gått inn for nå er det lite jeg finner mer glede i enn å skape drømmehjem på fritiden. Jeg kan sitte slik timesvis, og da gjerne med en eller annen slags ide om hva jeg vil lage. Ideer som gjerne hentes fra filmer, eller andre inspirasjonskilder av det slaget som gir rom for både kreativitet og mulighet til å leke litt.
Flere av dere har spurt hvordan hjemmet tar form på brygga så her kommer noen foreløpige bilder. Ikke et ferdig produkt, men et hjem på vei mot å bli en drømmebolig for mine og meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *