Når alt flyr!

Kjære leser, den siste tiden har minuttene, timene og dagene nærmest fløyet av gårde og grunnen er ganske enkelt at jeg for tiden er inne i en kreativ fase der nye prosjekter og ideer er det som hodet spinner rundt. Det er utrolig deilig å ha en slik periode der man ikke bare produserer innhold, og risiko-analyser for alle mulige anledninger men heller kan tenke langsiktig og nullstille litt i forhold til hvor jeg er og hvor jeg vil. Det er deilig å ha en pause fra de lange Svindeljegerne-dagene også der det å løpe til eller fra opptak mens alle andre deler av arbeidsdagen står på vent til Tv-teamet er happy med sitt. Forstå meg rett; Det er gøy å gjøre Svindeljegerne, men minst like deilig å ha en periode der annet får stå i fokus.

Den siste tiden har jeg virkelig kunnet nyte det å bistå norske banker, og finans-instutisjoner med litt risiko igjen, og der bank-kundene mine forsøker å forstå og ikke minst tette igjen hullene for hvitvasking, svindel eller terrorfinansiering der er det gøy å bistå. Det handler om å få være flink, og vise at man kan noe som betyr noe her i verden.

I denne fasen har jeg også rukket å bli enig med et par nye samarbeidspartnere rent kommersielt så jeg kan love at det vil dukke opp litt innhold for både Gant, og Elkjøp fra meg i sosiale-medier fremover.

I tillegg har jeg rukket å gjøre noen «Naive Norge», samt «Svindljerjakt» foredrag for bankfolk og offentlig-ansatte som stadig setter pris på det å få et innblikk i det siste naive vi nordmenn har klart å finne på. Det er disse foredragsdagene som gjør at jeg treffer på så mange av dere, og jeg skal ærlig si at jeg synes det er veldig gøy når folk kommer bort etter foredrag og vil snakke om blogg, foredrag eller Tv-episoder. Minst like givende er det når dere kommer bort og vil diskutere hvordan vi kan gjøre nordmenn mindre naive, eller mindre blendet av jantelovens hatske grep rundt enkelte. Janteloven er noe som jeg virkelig aldri vil forstå med Norge, men det er vel sikkert enklere for å enkelte å mene noe om andre enn å forsøke å få noe til i eget liv. Janteloven må være noe av det mest meningsløse som finnes, men bort fra meningsløshet dere.

I tiden fremover har jeg lovet meg selv at jeg skal få laget et blogginnlegg til dere på treningsprogrammet mitt. Flere har etterspurt dette. I tillegg skal jeg forsøke å få gjort en test av smartklokker. Dette er også noe dere har etterspurt. Så vil jeg også dele litt mer av leiligheten som dere har bedt om å få se mer av.

Nå skal jeg hive meg rundt og leke med junior i snøen så sees vi plutselig godtfolk.

Ta vare på hverandre. Det kan være kaldt der ute.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *