Klar for alt

«Jeg har testet smartklokker»

Reklame/kommersielt innlegg i samarbeid med Elkjøp

Kjære leser, finnes det virkelig noe teknologi i 2019 som har batteri som holder hele i to uker? Den siste tiden har jeg hatt gleden av å teste litt teknologi-produkter i samarbeid med Elkjøp, og i en jungel av innovative duppedingser med ulik brukervennlighet så har jeg funnet, en ny favoritt. Batteritiden er blant egenskapene ved den som imponerer meg, men før vi spinner videre; La meg stille deg et spørsmål;

Har du hevet deg på smartklokkene trenden enda? Vel, det har jeg nå, og det selv om det satt langt inne. Den siste tiden har jeg testet litt ulike smartklokker, og selv om jeg kanskje var skeptisk til å bytte ut den mekaniske klokken som jeg de siste årene har hatt rundt håndleddet så fant jeg kjærlighet i en smartklokke. En smartklokke som både passer til dress og trening, og samtidig kan fortelle meg så mye mer enn ja nettopp; Hvor mye klokken er.

«Klokken er laget i et solid materiale og tåler mye juling»

Huawei Watch GT er klokken som passer både i hverdagen og til trening. Du kan bruke den til å motta samtaler og meldinger, og du kan bruke den som treningsklokke bl.a. når du sykler, løper, svømmer og går. Huawei Watch GTs Stay Fit-funksjon finner du løpeprogrammer som passer for alt fra nybegynnere til topptrente, og du får tilbakemelding i sanntid slik at treningen blir enda mer effektiv.

Klokken som har samme runde form, og litt klassiske men sporty preg som min mekaniske klokke heter Huawei GT. Den har de siste ukene sittet som støpt rundt håndleddet mitt, og grunnen er enkel. Klokken kan ved noen enkle trykk gi meg oppdatering på det meste her i verden. Den kan gi meg en liten helsesjekk på hjerterytmen og status på kroppen min. Den er en fantastisk kompanjong til trening, og mens jeg løper gjennom byen til møter så holder den meg oppdatert på alt fra skritt til GPS posisjon. At den teller kalorier som jeg forbrenner på veien er heller ikke galt.

«Klokken henter GPS posisjonen min fra tre ulike sateliter, det gir en utrolig nøyaktig posisjon. Viktig også for oss som tenker sikkerhet»

Der min andre klokke kun forteller meg tiden (om den da ikke har stoppet/mekanisk som den er), så kan min nye Huawei til, og med fortelle meg hvordan utviklingen i treningen min går. Den har en egen funksjon for fjellturer (stigning), og egner seg like godt til svømmetrening som til annen aktivitet.  I tillegg til å fortelle meg tiden som den jo skal så er den genial til trening, aktive turer ute, og til kontoret. Det at den er brukervennlig var kanskje den viktigste grunnen til at jeg valgte Huawei i stedet for alternativene. På toppen av alt får jeg batteritid fra mobiltelefonens barndom, og et design som gjør at jeg i forretningsmøter har fått en ny «ice-breaker». Det er ikke få som spør hvor klokken min er fra. Jeg svarer at den heter Huawei GT. Navnet skjemmer ingen.

Klokken min får du kjøpt her

Stay safe godtfolk, og ta vare på hverandre. Det kan være kaldt der ute.

Huawei GT til jobb, og fritid

I dag testet jeg klokken til svømming og surf:)

https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-gt/  

https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-gt/  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *