Det beste så langt

«Jeg tester teknologi for Elkjøp i min nye bloggserie – Kleivenblogg elektronikk»

Reklame

Kjære leser, i en verden av ny teknologi og nye muligheter har jeg forelsket meg i mulighetene som gjør individet mer i stand til å utføre oppgaver som for få år siden var nærmest umulig, og når vi først snakker om forbedringer og muligheter. For meg som vokste opp med to nerde-hobbyer i fotball og datamaskiner var kjærligheten til Microsoft tidlig med på å forme meg som ung mann, og lanseringer fra Microsoft har siden den gang alltid gitt meg litt ekstra puls. Med Microsofts nye Microsoft Surface Pro 6 Laptop har  giganten skapt sitt beste produkt i serien så langt, og jeg skal ærlig innrømme at det klødde litt ekstra i fingrene da jeg først fikk det overlevert, og snakker om å få det overlevert; Den hjelpsomme, kunnskapsrike og engasjerte medarbeideren på Elkjøp som hjalp meg i gang med min Surface

Microsoft Surface Pro 6 kommer nå med den nye generasjon 8 Intel core prosessoren, som gir mer power og ytelse enn tidligere. I tillegg lover Microsoft batteritid som holder dagen ut, og selv om jeg har brukt den ganske så intenst under testing så virker det som om produktet holder det som loves. Det at Microsoft Surface både er et nettbrett og en laptop er noe jeg virkelig digger og når utformingen i tillegg er såpass brukervennlig så er produktet ment å kunne brukes av alle.

Det er liten tvil om at Microsoft Surface Pro brukere som har brukt tilsvarende tidligere uten tvil føle seg hjemme, og jeg er også ganske sikre på at de som meg vil la seg imponere over ytelsen. Maskinen imponerer på den fronten, og det mer enn forventet. Om jeg skal fremheve noe som for meg skurrer litt med produktet så er det tastaturet som ikke er det beste jeg har brukt, men dette kommer nok også mer med tilvenning og vane. Fargen som nå er svart er både moteriktig og elegant, og selv om designet ikke er noe oppgradering i denne versjonen så synes jeg at det fortsatt holder mål. Jeg liker at Microsoft Surface Pro er en pen maskin med ytelse! En pen og rask maskin som vil egne seg like godt for menigheten som for mannen i gata, og først av alt så er jo dette den beste Microsoft Surface som noensinne er laget. Det i seg selv er noe å ta med seg om mann er på utkikk etter et slikt produkt.

For egen del vurderer jeg faktisk å kjøpe et selv, og det handler vel like mye om designet og brukervennligheten som at jeg føler at produktet passer godt med min travle «alltid på farten» livsstil. Det antar jeg at flere med meg tenker og sånn sett har nok kanskje Microsoft kommet litt nærmere sin neste kioskvelter.

Brettet får du kjøpt hos Elkjøp her:

Laptop; her

Nettbrett; her

Som PC

I nettbrett modus.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *