Du skulle bare visst det vi vet

«Sist uke hadde kollega Sindre og jeg en usedvanlig spennende kveld med en person som kan gi dere alle en veldig annerledes opplevelse»

Kjære leser, jeg vil bare fortelle dere at jeg sammen med kompis og kollega Sindre Sandemo de siste dagene har startet et nytt eventyr som jeg gleder meg til å vise dere. Et eventyr som jeg har så store forhåpninger til fordi vi denne gangen sitter på både gassen, og bremsen selv. Et eventyr som kan bli så sinnsykt bra fordi vi er så klare på hva vi skal gjøre, og hvordan vi skal gjøre det og da blir det så mye enklere å spisse budskapet i det prosjektet som vi så langt kaller Naive Norge. Da vi denne uken startet filming, og samtidig tok et langt steg mot å realisere en drøm, så skilte vi oss samtidig ut i positiv retning fordi vi våget å gjøre noe med ideen som vi har jobbet med så lenge og nettopp dette har jeg lyst til å dvele litt ved. Det å våge er for meg selv essensen i å være et oppegående, og fremoverlent menneske, og enten det gjelder jobb, barneoppdragelse eller kjærligheten så er det å våge selve suksessfaktoren. Du kan ikke feige deg til suksess, og nettopp derfor skal du heller ikke la deg påvirke om du våger men feiler og kritikken kommer fra alle de som aldri våger. Det å våge, eller tørre satse kan aldri bli negativt og grunnen er ganske enkelt at enten så vinner du, eller så lærer du. Om jeg skal definere hva som har gjort meg til den jeg er i dag, så er det like mye feilskjærene som suksesshistoriene, og jeg vet at man som menneske vil måtte feile for å kunne vinne. Man vil måtte lære for å bli klokere, og man må satse i blant om man skal kunne gjøre «good» til «great». Jeg har alltid sagt at om alle kan få det så vil jeg ikke ha det, og med det i bakhodet vil jeg gjerne ta dere med tilbake til Naive Norge.

Når Sindre og jeg denne uken startet filming så gjorde vi samtidig noen bevisste valg som var risikable. Vi fjernet sikkerhetsnettet rett, og slett men vi gjorde det med finesse og nettopp derfor ble høydepunktet i en ellers tøff uke det å lykkes med kvelds-jobben i vårt nye TV-studio (om vi kan kalle stedet det) i og rundt Aker Brygge. Vi vet med sikkerhet at sluttproduktet kan bli både kontroversielt og omdiskutert. Vi vet at det vil sjokkere men vi vet også at Norge har godt av å se den mørke virkeligheten som omgir det som vi så ofte presenterer til omverden som «verdens rikeste land». Selv i verdens rikeste land finner du mørke hjørner, og folk som faller utenfor, og det er her Naive Norge kommer til sin rett. Programmet kommer til sin rett fordi vi skal fortsette å våge. Ja, vi kommer sikkert til å feile i blant, og vi kommer sikkert til å få kritikk fra alle som ikke våger, eller de som bare velger å kritisere fremfor å gjøre selv. Vi er jo bare mennesker så feil er uungåelig om man satser. Det jeg imidlertid vet er at vi har vært ute en vinternatt før, og derfor vil vi alltid ha fokus på målet selv når vi rystes av motgang og krapp sjø. Resultatet blir å se for dere alle når det er klart, og da håper jeg at dere alle deler om dere liker, og forteller venner og kjente om Naive Norge. Om dere ikke liker produktet vi slipper så må vi jobbe enda hardere. Det er jo dere vi lager Naive Norge for tross alt.
Dere skulle bare visst det vi vet.
Ta vare på hverandre godtfolk. Det kan være kaldt der ute.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *