Når alt skjer på en gang

Kjære leser, når klokken tikker mot helg så tenker jeg på dere.

«Fortsatt en kulepenn soldat i førstelinje for å oppfylle drømmer»

MEN HVA MED KJÆRLIGHETEN DA KJELL-OLA?

En ny uke i turbo-fart er unnagjort og da er det jo på tide å gi dere en liten oppdatering. Flere av dere har spurt hva som skjer for tiden, og jeg beklager at jeg ikke har vært flinkere til å oppdatere dere her på bloggen. Først av alt så har jeg den siste uken jobbet mye med bankene i det som på godt norsk kan kalles anti-hvitvaskingsarbeid . Med meg på laget har jeg  hatt en kollega fra UK som er spesialist på anti-hvitvasking og anti-terror fra samarbeidspartneren vår RDC i London. Kombinasjonen av det gutta mine på RIG og jeg kan, og damen fra UK kan er en utrolig god miks. Det er liksom noe med å tilpasse de globale trendene til vår norske men stadig mer utsatte hverdag. Denne delen av jobben min er kanskje det jeg finner mest spennende. Det er så givende og se hvordan banditter tenker der ute når vi jobber med kunder her hjemme.

Når det kommer til den nye TV-serien som jeg jobber med «Naive Norge» så har vi startet innspilling, og underveis i dette så er lære-kurven nok en gang ganske så bratt. På Svindeljegerene var oppgaven min å være programleder, men nå har partner Sindre, og jeg tatt ansvar for en mye større del av prosessen selv gjennom produksjonsselskapet Privileged. Der vi sammen klarer å utfordre både oss selv og hverandre der kommer skurkene, og andre som vi møter på vår vei til å få en litt annerledes opplevelse enn det de fikk på Svindeljegerne. Ikke minst fordi vi står friere til å «klinke til» litt når vi produserer serien som vi nå gjør. Jeg finner det befriende å få sparre med Sindre, og ikke minst på å få lære så mye nytt. Den siste uken har vi blant annet snakket med den første luringen, og om jeg skal si noe om møtet med et ord så må det være oppsiktsvekkende. Det var noe helt spesielt med møtet som vi jobber med å plassere i rett kontekst. Det nye prosjektet vårt er nemlig veldig 2019, og da mener jeg blant annet produksjonsform og farge som er veldig fleksibel og løs. Samtidig så utfordrer vi hverandre konstant og det betyr nok mer enn noe at dere får servert noe annerledes når vi til slutt er klar.

På kjærlighets-fronten som enkelte av dere daglig sender meg spørsmål om, så er det ikke så mye å si. Annet enn at jeg vet hva jeg vil og ønsker så vil tiden vise om veien tar meg dit. Det handler vel først av alt om å være til stede og være bevisst på hva man ønsker seg og vil. Jeg har veldig troen på å vite hvor man er og hvor man skal så blir veien til underveis. Stresse, det gjør jeg ikke, og jeg vet at det nå er tid for refleksjon og fordøye inntrykk før man legger veien videre. Jeg vet hva jeg vil og ønsker, og det er en start.

Om jeg skal skrive noen ord om helgen så skal Maxi og jeg ha en skikkelig guttehelg, og denne gang innebærer det full Taco-fest og film hjemme på lørdagen. I tillegg har vi satt av tid til å sparke litt ball. Ronaldo er jo i ferd med å gå ut på dato, og han trenger jo en arvtaker etterhvert. Om det det ikke er Messi som blir byttet ut med Maxi. Nei, fra spøk til revolver.

Vi gutta skal også forberede leiligheten vår, og selvfølgelig leke litt slik vi alltid gjør. Leiligheten får nemlig en travel uke til uka med innspilling av både en livsstilsfilm med tema bolig og interiør i samarbeid med Ohmy, samt en ny runde med Sindre og en svindler/luring eller to på kveldstid. Med andre ord blir det fullt kjør til uken også. Først skal vi nyte helg, og vi starter slik vi så ofte gjør. Med frokost rett under leiligheten vår på Albert Bistro. Både Maxi og jeg har så mange venner her at vi virkelig kan slå oss helt løs når vi kommer ned hit. Resten av helgen er det jo bare oss to, og da er det deilig å spe på med litt gode venner og mat.

Nyt helgen godtfolk og ta vare på hverandre. Det kan være kaldt der ute.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *