Rett fra hjertet om livet og alt som skjer

Kjære leser! Hvordan har du det i dag? Har du startet dagen som du gjør det best? Vel før vi spinner videre så tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på uka. 

Velkommen hjem til meg:) Dere spør ganske ofte om hvordan det går med utviklingen av leiligheten som jeg kjøpte, og skulle totalrenovere da jeg flyttet fra Tjiuvholmen til Aker Brygge. Flere av dere spør hvordan det har blitt i det som skulle bli guttekåken vår, og da er det jo på tide at dere får ta en titt. Leiligheten som nå er i ferd med ta form er i ferd med å bli et skikkelig fristed og jeg skal ærlig innrømme at jeg sjelden går ut av huset om jeg ikke må for tiden. Det er noe med å ha skapt en atmosfære som man virkelig trives i, og det samme gjelder for junior. Han har virkelig fått øynene opp for det å være hjemme den siste tiden, og da har det blitt mer slik enn vi pleier. At vi også har funnet frem gamle brettspill som Ludo, og Krig gjør også sitt til at det å henge rundt i Casa Kleiven er et godt alternativ til alt styret utenfor den lille guttehulen. 

Om jeg skal gi dere en liten «lørdagsoppdatering» på livet så har jeg den siste uken brukt mye tid på Risk Information Group, og da med å se på hvilke nye områder banditter vil bevege seg inn på for å true norske banker og forbrukere. Slike runder med speiding inn i glasskula er noe jeg virkelig liker, og på samme måte som bankene nå bruker mye av kunnskapen og teknologien som vi fant frem for å beskytte dem for snart ti år siden, så forsøker jeg nå finne den nye bølgen med dritt på vei mot våre kyster. Bokstavlig talt.

Ellers har jeg også rukket å gjøre en livstilsfilm med teamet Marius Troy, og Henrik Alfheim fra Ohmy. Tanken er rett og slett å bruke den nye leiligheten min som et utstillingsvindu for bevisste livsstilsvalg. I filmen som kommer sånn helt plutselig så følger man meg egentlig gjennom en hel dag, og på veien så får man da opplevelsen av både leiligheten, og de nærmeste områdene rundt. Prosjektet i seg selv var spennende å gjøre fordi det er både annerledes og innovativt på et sett som gir lyst til å ville være Kreaktiv, og når vi først snakker om kreativitet så var det å få jobbe med Marius Troy en skikkelig kul opplevelse. Flinkere folk enn Henrik og Marius skal du lete lenge etter. 

Nå på slutten av uken skulle jeg egentlig vært en tur i Kristiansand og holdt foredraget Naive Norge, men i stedet endte jeg opp med å jobbe med den nye serien min «Naive Norge» som omhandler de mørke sidene av Norge. På innspilling i går kveld var vi igjen ute på eventyr og jeg skal ærlig innrømme at vi virkelig pusher grensene for hva som er gjort i Norge tidligere. Det er som om adrenalin-junkien i meg aldri kan få nok av disse eventyrene som ofte skjer i de sene nattetimene, og når de først skjer så er gjerne spenningen så intens at  min «partner in crime» Sindre og jeg ikke klarer å gi oss. I natt fant vi for eksempel ut av vi etter en lang kjøretur med en kriminell som deler sin historie med oss skulle ta bilder i et parkeringshus. Vi ble rett og slett så ivrige at jeg å dag føler meg både fyllesjuk og forvirra. Det i seg selv er jo en bragd for en som ikke drikker alkohol. Med det sagt; Om du kjenner til kriminalitet, eller kriminelle som vi burde treffe da kan du sende en e-mail til post@kjellolakleiven.no 

En annen ting som dere spør mye om for tiden er kjærligheten, og selv om jeg gjerne skulle sagt noe positivt om den så kan jeg ikke si annet enn at jeg ikke orker bruke tid på den siden av livet mitt nå. Etter noen tøffe runder på den fronten så kjenner jeg veldig på at jeg bare vil få lov til å være Kjell-Ola og dyrke prosjektene mine og tid med sønnen. Jeg orker ikke tanken på å date, eller bli kjent med folk. Det er langt viktigere nå å bruke tid på de som alltid vil være i livet mitt. Det handler om de gode vennene, sønnen min,  og den nærmeste familien som er min mor og hennes mann Bjørn. De er folkene som alltid er der og alltid stiller opp. De er folkene som lar meg være Kjell-Ola uten forventnigner om annet, og det er befriende. 

Når det nå har blitt lørdag så har jeg lovet å treffe en kompis til lunsj i byen før jeg skal stille opp for en annen kompis i hans nye musikkvideo. Det er rart hvordan man det ene sekundet kan sitte og gjøre anti-hvitvaskingsarbeide for en bank før man neste sekund låner bort ansiktet sitt til en hiphop kompis, men det er vel slik livet har blitt.

I 2019 som i 2018 er det tydelig at hva som kommer, eller skjer er helt uforutsigbart. 

God helg godtfolk og ta vare på hverandre. Det kan være kaldt der ute.

Her følger noen bilder av det nye hjemmet mitt, og fra den siste uken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *