TV i USA og Naive Norge

Kjære leser, litt lenger ned i dette innlegget får du det første promo bildet for den nye serien vår «Naive Norge». En annerledes serie som tar for seg den mørke siden av samfunnet på et litt friskt sett, og nytt stt. Vi dypdykker rett og slett ned i den norske gjørme og ser mye av den skyggesiden av samfunnet som sjelden blir vist slik som vi viser den. Når jeg sier vi, så er det denne gang Sindre Sandemo, og jeg som sammen tar pulsen på det litt mørke eller kriminelle Norge, og der vi under arbeidet med Svindeljegerne følte at vi levde med litt «båndtvang» så har vi denne gangen røsket løs lenka, og går inn med full tyngde. Jeg er veldig stolt av det vi har på tape så langt og gleder meg til å slippe det endelige produktet til dere i nær fremtid. Fortsettelse følger jeg lover.  Jeg var, og er veldig stolt av Svindeljegerne og jeg er like stolt av Naive Norge som er skapt for å slår enda  litt hardere og mer presist.

Så litt soft fra denne kanten; Har du noen gang reflektert over hvorfor du har blitt som du har blitt? Hvorfor nettopp du tar de valgene som du gjør i hverdagen? Vel i ny og ne får jeg noen slike øyeblikk da jeg plutselig får en a-ha opplevelse når det kommer til eget adferdsmønster, og den siste tiden har jeg hatt en rekke slike. Det er nok noe med at jeg for tiden sparrer med et lite team rundt meg for å bli en enda bedre Kjell-Ola, og i denne sparringen så finner jeg svar som jeg ikke hadde klart å finne på egenhånd. Jeg finner forklaringen på hvorfor jeg alltid har hatt den drivkraften at jeg skal «VISE VERDEN». Jeg finner forklaringen på hvorfor jeg ofte har mareritt om natten, eller takler dårlig å sove om omgivelsene rundt meg ikke er harmoniske eller i vater. At jeg har hatt søvnproblemer i perioder hele livet er ikke en godt bevart hemmelighet, men nå forstår jeg så mye bedre hvorfor jeg har det og hvordan jeg kan sørge for å unngå problemet, eller i alle fall redusere det i fremtiden. Det å ha noen å sparre med har en enorm verdi, og jeg skal ærlig si at mitt lille team Kleiven med profesjonelle på ulike områder er av kjempe-verdi. Det gjør rett og slett at de tyngste løftene blir litt enklere.

Så til noe helt annet. For noen dager siden fikk jeg endelig avslag på det som kunne blitt et nytt eventyr. Over litt tid har jeg vært i dialog med en amerikansk produsent om å gjøre svindel-TV der borte. Ifølge produsenten var vi veldig nære å komme i mål, men i siste liten valgte de en fyr med annet pass enn mitt norske. Han hadde visstnok mer TV erfaring også, men likevel må jeg si meg stolt over å i det hele tatt å ha blitt vurdert. Tenk å fått gjøre skurre-TV i USA. Det hadde vært noe det.

Nei, det var vel ikke meningen i denne omgang men det betyr ikke at verden går under for den del. Jeg er en 41 år ung mann tross alt med planer om å gjøre veldig mye mer gøy i årene som kommer. Først av alt gjennom Naive Norge som vi produserer selv. Sindre og jeg. Med det sagt; Ta vare på hverandre godtfolk – det kan være kaldt der ute.

Nå blir det frokost på favorittstedet. Nyt dagen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *