Et show verdt mer enn du aner

Kjære leser, i dagen skinner solen ute og vi skinner inne som min sønn bruker si. Dagen i dag starter for min del med kaffe, og litt mat på Albert Bistro mens jeg forsøker å samle trådene for dagen. Jeg forsøker se det store bildet av hva som skal skje de neste dagene, og da gjelder det bruke den tiden man har tilgjengelig. Tiden som brukes på multi-tasking gir jo dobbelt så mye for pengene. I går var det Wallmans premiere med Benedicte, og litt multi-tasking med Champions League på telefonen for ja. Jeg er fullstendig oppslukt av fotball, og da aller helst Champions League. Det er lite som gir meg mer glede, men snakker om glede.

Årets premiere på Wallmans i Oslo var så storslått, gjennomført og flott at gleden i lokalet var til å ta og føle på, og for kjæresten og meg var det en fin anledning til å nyte en kveld med gode venner, og masse spennende av både musikk og dans. Når sant skal sies har jeg etterhvert blitt en stor fan av Wallmans, og jeg kjenner veldig på at Oslo behøver et slikt sted. Oslo trenger litt mer puls, og det gjelder spesielt når det kommer til show som gir både glede og smil. Showet i går var helt fantastisk og da spesielt de mer akrobatiske numrene. Loved it!

Det å gå med Benedicte gjorde meg både glad og stolt, og da spesielt fordi vi så sjelden gjør slikt. Vanligvis er jeg så over-sosialisert fra jobb at jeg bare vil være hjemme, men i går var det en slik anledning da det å ta turen faktisk fristet. Skylda for det får Wallmans. De leverer jo alltid på både show, mat og stemning.

Når vi først er inne på stemning så sitter jeg i dette sekund og multi-tasker igjen. Jeg ser den første traileren for den nye serien vår, og skriver til dere samtidig. Serien der vi følger kriminelle i deres naturlige miljø i nåtid er i følge flere jeg har snakket med det første eksemplet på «True crime in present time», og med det kommer en litt annen interesse enn jeg er vant til.

Det er ikke så mange uker til distributøren vår reiser til Cannes for å selge prosjektet ut i verden, og selv om det er lenge siden jeg sluttet å ha forventninger til ting her i livet. (Da blir man nemlig bare skuffa). Så skal jeg ikke skyve under en stol at jeg er veldig stolt av serien som makker Sindre og jeg har brukt de siste 10 månedene av livet vårt på å lage.

Om alt går veien kan jeg nok dele traileren med dere om ikke så altfor lenge. Deres reaksjoner betyr jo mye for meg og da spesielt fordi all den feedback, og dialog med dere opp gjennom årene har blitt en så stor del av mitt virke. Når jeg da debuterer som ikke bare programleder, men også serieskaper og produsent sammen med Sindre så vil jeg gjerne dele det med dere først.

Opplevelsen av å ha skapt noe ganske unikt har jeg, og det skyldes i stor grad Sindres egenskap når det gjelder å skape fantastiske bilder.

Vi snakkes snart. Ha en nydelig dag, og ta vare på hverandre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *